Radno vrijeme

pon. - pet. -

6° C

Parkiranje

Društvo je u 2019. obavljalo usluge parkiranja na uređenim javnim površinama. U režimu naplate nalaze se 42 parkirališna mjesta na Strossmayerovom trgu u Jaski s dnevnom parkirališnom kartom (DPK) i pet parkirališnih mjesta s godišnjom parkirališnom kartom. Naplata parkiranja vrši se u vremenu od 7 do 15 sati svakog radnog dana od ponedjeljka do petka te u vremenu od 7 do 12 sati subotom. Cijena satne parkirališne karte iznosi tri kune, a dnevne parkirališne karte (DPK) 20 kuna. Parkiranje je ograničeno na maksimalno dva sata po vozilu.

CESTE JASTREBARSKO d.o.o. su 2016. uvele sustav m-PARKING koji omogućava prepaid i postpaid korisnicima mobilnih operatera (HT, VIPNet i TELE 2) plaćanje parkiranja putem SMS poruka na broj 704501 te sustav Park.POS koji omogućava kupnju elektroničkih parkirališnih karata na kioscima TISAK koje operater naplate prepoznaje kroz sustav m-PARKING.

U 2019. CESTE JASTREBARSKO d.o.o. svojim su korisnicima omogućile i povoljnije plaćanje parkiranja putem besplatne mobilne i web aplikacije PayDo bez dodatnih troškova.